Nopeat ja Herkulliset Suklaaherkkukeksit – Vegaaninen Ohje

Suklaaherkkukeksit: Nopeasti Valmistuvat Vegaaniset Keksit

Onko makeannälkä? Etsitkö nopeaa ja suussasulavaa tarjottavaa vieraillesi? Suklaaherkkukeksit voisivat olla täydellinen valinta! Nämä herkulliset keksit ovat täynnä rikasta suklaan makua, ja ne sopivat monille, sillä ne ovat täysin vegaanisia, maidottomia ja kananmunattomia. Olitpa kokenut leipoja tai vasta aloittamassa leipomisharrastusta, tämä resepti on helppo ja nopea.


Herkulliset vegaaniset Suklaaherkkukeksit, jotka valmistat helposti ja nopeasti!

Herkulliset Vegaaniset Suklaaherkkukeksit

Suklaa on universaali suosikki, jota monet rakastavat ympäri maailmaa. Olen aina ollut sitä mieltä, että suklaa muuttaa minkä tahansa jälkiruoan taivaalliseksi herkuksi. Tässä reseptissä käytämme tummaa suklaata ja kookosöljyä, jotka antavat kekseille upean koostumuksen ja maun.

Miksi Valita Vegaaniset Keksit?

  • Terveellisempiä Ainesosia: Vegaaniset keksit sisältävät usein vähemmän tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia verrattuna perinteisiin kekseihin. Kookosöljyn ja kasvipohjaisen maidon käyttäminen tekee valinnasta sydänystävällisemmän.

  • Ympäristöystävällisiä: Kasvipohjaisten ainesosien valitseminen vähentää hiilijalanjälkeäsi, mikä tekee näistä kekseistä ystävällisemmän vaihtoehdon maapallolle. Jokainen pieni muutos auttaa!

  • Allergiaystävällisiä: Ilman maitoa ja munia nämä keksit ovat loistava vaihtoehto niille, joilla on allergioita tai ruokarajoituksia. Voit tehdä gluteenittoman version vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan jauhoseokseen.


Vegaanisia suklaaherkkukeksejä, valmiina tarjoiltavaksi. Resepti keksien valmistamiseen on alla.

Suklaaherkkukeksien Valmistaminen

Sukelletaanpa siihen, miten voit valmistaa nämä herkulliset keksit hetkessä!

Ainekset:

  • 200 g maidotonta tummaa suklaata, rouhittuna
  • 100 g kookosöljyä
  • 200 g sokeria
  • 60 ml kasvipohjaista maitoa (esimerkiksi kaurajuomaa tai soijajuomaa)
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 250 g jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • Ripaus suolaa
  • (Halutessasi pähkinöitä)

Ohjeet:

  1. Yhdistä ainekset: Yhdistä kookosöljy, sokerit ja kasvipohjainen maito kulhossa ja sekoita hyvin yhteen. Kookosöljy saattaa kaivata kevyttä lämmittämistä, varsinkin jos asustelet pohjoisilla leveysasteilla.

  2. Kuivat aineet: Lisää loput kuiva-aineet erilliseen kulhoon ja sekoita ne hyvin yhteen. Lisää kuiva-aineseos kookosmaitoseokseen ja sekoita tasaiseksi.

  3. Rouhi suklaa: Lisää rouhittu maidoton suklaa taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Voit lisätä pähkinöitä halutessasi. Parhaiten tumman suklaan kanssa istuvat saksanpähkinät ja hasselpähkinät, mutta melkein mikä tahansa pähkinä toimii.

  4. Paista: Nostele taikinaa lusikalla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 180 °C

    noin 10–12 minuuttia, kunnes reunat ovat kiinteät, mutta keskusta on vielä pehmeä.

  5. Jäähdytä ja nauti: Anna keksien jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Nämä Suklaaherkkukeksit eivät vain maistu herkullisilta, vaan ovat myös ympäristöystävällinen herkku. Ne ovat täydellisiä jaettavaksi ystävien ja perheen kanssa tai nautittavaksi omassa rauhassa kotona tai luonnon helmassa eväänä.

 

Joten kerää ainesosat, esilämmitä uunisi ja aloita leivonta! Nauti prosessista ja ihanista tuoksuista sekä mauista. Hyviä leipomishetkiä!

 


Jakakaa ajatuksianne ja kokemuksianne näiden keksien valmistamisesta kommenteissa! Mitä variaatioita kokeilit?


Suklaisin terveisin: Tanja | Mokkapuu Suklaapaja

Kommentit